Reprenen les comunicacions a presó Tarragona després de brot infecciós presos

14 de julio de 2011

Tarragona (Tarragonès), 14 jul. (EFE).- La direcció del centre penitenciari de Tarragona ha permès reprendre les comunicacions dels presos en millorar l’estat de salut dels interns afectats per un brot infecciós lleu d’amigdalitis, segons la delegació del Govern a Tarragona.

Uns 127 interns del centre penitenciari de Tarragona han rebut tractament mèdic a la presó a causa d’un brot infecciós de caràcter lleu que es va detectar divendres passat.

El brot es va detectar la tarda de divendres passat, 8 de juliol, quan una trentena d’interns del centre van començar a presentar símptomes compatibles amb un quadre d’amigdalitis (angines amb plaques de pus) amb febre d’entre 37 i 39 graus i, en alguns casos, mal de cap.

Els serveis sanitaris del centre van recollir mostres per procedir a anàlisis i es va detectar que el causant de la infecció és un bacteri estreptococ que s’encomana molt ràpidament i que ha afectat 127 reclusos.

Segons aquestes fonts, s’ha aixecat la situació d’alerta i tot ha tornat a la normalitat. A més, la majoria de reclusos evolucionen favorablement.

Mentrestant, la unitat de vigilància epidemiològica de l’Agència de Protecció de la Salut segueix investigant l’origen del brot.

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.