Els sindicats reclamen el cessament del director de la presó de Figueres

FIGUERES | DDG diaridegirona.cat

El sindicats CATAC, UGT, CCOO i CSIF han demanat per carta a la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, que cessi al director del centre penitenciari de Figueres, Josep Font, per dificultar-los la realització d’una Assamblea Informativa pels treballadors del centre. Segons expliquen, els volia fer celebrar la trobada a un espai que no complia les condicions per a fer-ho. Els representants sindicals, que asseguren agrupar un 95% de l’afiliació del col·lectiu penitenciari, diuen que finalment es va dur a terme a l’aparcament del centre i asseguren que és l’única presó on han tingut problemes per a realitzar l’acte.

“Us preguem que ho tingueu present i valoreu si una persona d’estil autoritari i prepotent, que menysprea públicament a determinats col·lectius de treballadors i que acostuma a tractar-los com a simples subordinats és la persona més indicada per a dirigir una presó del segle XXI”, diuen a la carta adreçada a la consellera. I és que consideren que lluny de facilitar-los la celebració de l’assemblea del passat deu de novembre de treballadors, els oferia un lloc que no era l’adequat tot i les insistències del sindicat. Finalment, van informar al director general de Règim Penitenciari, Ramón Parés, que es faria a l’aparcament. Per a tot això, demanen “el cessament fulminant” de Font.

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.