Resposta a les declaracions del Director General

Hola a tothom,

Veient que els sindicats no fan la feina que hi pertoca, encara que no ve de nou tot plegat, vull des de aquets blog, (si volen publicar-ho), donar contesta a les paraules del Director General sobre els privilegis dels funcionaris.

Privilegis Sr. Parés?

I si fem la afirmació: Els polítics tenen massa privilegis.

No Sr. Parés, els funcionaris tenen en molts casos condicions laborals que haurien de ser comuns per a la resta de treballadors. Condicions que permetin conciliar la vida laboral amb la familiar. Així que no tenen privilegis, sinó condicions laborals que haurien de ser la norma i que molts desitjarien.

Defineixi’m “privilegi Sr. Parés”. Cada treball té els seus.

L’afirmació em sembla populista, tendenciosa i malèvola. El funcionari mitjà ha triat tenir una seguretat. Seria alguna cosa semblat a “homo mediocritas”, mai serà ric. En època de vaques grosses segueixen cobrant el mateix. I llavors ningú pregunta: Creuen vostès si hem de pujar el sou als funcionaris? No obstant això, vostè i diversos membres de la seva família també són empleats públics, doncs animo a tothom a aconseguir aquests “privilegis”, però és clar, els seus son superiors. Tots podem ser-ho. Ànim!

Fa uns anys, quan qualsevol nyaps o treballador de la construcció, sense experiència ni estudis, cobrava 3000 euros al mes i/o a la setmana, ningú volia ser funcionari perquè ells es consideraven constructors. Jo, després d’estudiar una llicenciatura, un postgrau i unes oposicions, cobrava 1200 euros i alguns em deien que no entenien què feia treballant a presons si podia aspirar a molt més i guanyar més calés. Ara, amb el sou retallat al 2010, cobro 1125 euros i sembla ser que sóc afortunat/ada i tinc certs privilegis que tothom voldria. No és increïble? Quina barra!! Sincerament, pobrets tots aquells treballadors que van guanyar molts diners, i ara sense feina?. Que poques coses deuen saber fer per envejar tant als funcionaris, i tots aquells “politic-funcionaris” del tres al quart que volen posar-se medalles aprofitant-se de la situació actual creient-se que tindran de per vida la glòria divina.

Ara resulta que els funcionaris som uns empestats.

Entenc la frustració de molts dels meus companys, que es troben qüestionats i rebutjats per la societat d’una forma totalment injusta. Cal mirar cap a altres costats, el problema no està en els funcionaris, sinó en els corruptes, els especuladors, els mals empresaris, els banquers, els polítics…

Es manipula l’opinió pública per legitimar les retallades en salaris. L’estalvi en l’Administració Pública no passa per retallar el Capítol I dels pressupostos. Anualment es publiquen els Pressupostos generals on podem comprovar quins capítols abasten més despesa.

Cal estalviar, doncs estalviem, però tots, començant pels alts càrrecs de l’administració, menys cotxes oficials, com per exemple el seu Sr. Parés, menys dietes i VISES a càrrec de l’administració, és un petit exemple. Però és clar, això no és popular i va en contra del Cap, és molt més populista i millor per tots vostès posar a la societat en contra dels funcionaris, perquè per a vostès som una xacra social.

Sembla ser que pateix vostè de memòria selectiva, deu ser una qualitat molt importat quan s’arriba a Director General, perquè no fan tant de temps es trobava treballant com a jurista en un centre penitenciari, tenia el mateix judici de valors sobre els funcionaris?.

Quina llàstima Sr. Parés ara és el que digui l’amo veritat?.

I.G.M.

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.