Funcionaris de presons i indignats escridassen Mas

La concentració a Lleida estava convocada per sindicats però s’hi han afegit alternatius

elsingulardigital.cat

Unes dues-centes persones han rebut amb escridassades aquest dissabte al vespre, el president de la Generalitat, Artur Mas, quan arribat a la Llotja de Lleida, on ha presidit l’acte de cloenda del 150è aniversari de l’Orfeó Lleidatà. A la protesta, que estava convocada pels sindicats de funcionaris de presons, s’hi ha sumat un grup d”indignats’, que ha afegit crispació a la manifestació. Un fort cordó policial ha separat els manifestants de l’entrada de la Llotja de Lleida. Els concentrats cridaven consignes contra les retallades del govern.

Sense títol

Mas ha entrat directe a l’acte, evitant referir-se a la rebuda dels manifestants. Per això el president no ha volgut fer declaracions i en seu discurs institucional a l’acte de l’Orfeó Lleidatà només ha parlat d’aquest esdeveniment, i ha recordat que va ser l’Orfeó Lleidatà qui va cantar l’Himne Nacional de Catalunya durant la seva primera diada de l’11 de setembre com a president.

La protesta ha estat pacífica, ja que el cordó policial ha permès mantenir la suficient distància entre els manifestants i la comitiva política. Els funcionaris de presons continuaran les mobilitzacions la propera setmana amb diferents tancaments als centres de treball. La manifestació s’ha dissolt minuts després que el president de la Generalitat entrés a la Llotja on ha presenciat l’estrena de l’espectacle musical Generacions, creat per commemorar l’aniversari de l’Orfeó.

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.