Representants del funcionaris i Presons es reuneixen de nou avui, ara amb la Funció Pública

12 de enero de 2012

Barcelona, 12 gen. (EFE).- Representants dels funcionaris de presons i de Serveis Penitenciaris es reuniran de nou aquesta tarda en una taula negociadora sobre les retallades a la qual, a diferència d’ahir, assistiran membres de la secretaria general de Funció Pública de la Generalitat.

Segons que han explicat a Efe fonts sindicals, la nova reunió s’ha convocat després de la manifestació que han dut a terme aquest migdia un centenar de funcionaris de presons davant la seu de la secretaria de Funció Pública, a la plaça Catalunya de Barcelona, on han provocat talls puntuals de trànsit.

Els manifestants, que fins aleshores s’havien concentrat davant la seu dels Serveis Penitenciaris, han traslladat aquest matí la seva protesta davant Funció Pública en considerar que aquesta és la conselleria que bloqueja l’acord amb l’administració.

Una comitiva dels concentrats s’ha reunit amb la secretària general de Funció Pública, Pilar Pifarré, que, segons la versió sindical, s’ha compromès a assistir aquesta tarda a la reunió de la taula negociadora, que s’iniciarà a partir de les 18.00 hores.

Representants de Funció Pública han assistit regularment a les converses sobre les retallades dels funcionaris de presons, que s’han prolongat durant més d’un mes, encara que no van acudir a la trobada d’ahir a la tarda, amb la qual es va desbloquejar una negociació que havia arribat a punt mort.

En la negociació d’ahir es van aconseguir alguns avenços, segons sostenen administració i sindicats, però encara són insuficients per aconseguir un principi d’acord, pel que els delegats sindicals que des d’abans d’ahir estan tancats a la seu de Serveis Penitenciaris mantenen la seva protesta.

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.