Una vuitantena de funcionaris de presons tallen el carrer davant del centre penitenciari de Tarragona

Tarragona (ACN).directe.cat- Una vuitantena de funcionaris de presons tallen el carrer on hi ha el centre penitenciari de Tarragona, l’avinguda República Argentina, des de les set del matí. Ho fan com a protesta per la postura de la Generalitat en les negociacions del conveni laboral, i en solidaritat amb els companys de Barcelona que fins a aquest dijous han estat dormint a la seu de la Direcció General de Serveis Penitenciaris com a mesura de protesta. A dins de la presó de Tarragona hi ha els cinc funcionaris del torn de nit, que havien d’haver estat rellevats a dos quarts de vuit del matí per la vintena de companys del torn del matí.

 Una vuitantena de funcionaris de presons tallen el carrer davant del centre penitenciari de Tarragona

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.