Agresión en Brians2

Csif Presons 14 de enero de 2012 23:29

Grave agresion en CP Brians2.

La agresión se ha producido en el Modulo 2. Le han dado un cabezazo en la ceja a luna compañera por solicitar al interno que encienda la luz de la celda El interno C.M. Cuando ha llegado al DERT se ha alterado y en la reducción se ha llevado un golpe en la frente otro funcionario del Dert. Los dos han ido a la mútua,.

Estos son los privilegios que dia a dia les deparan a los funcionarios de prisiones segun nuestro Director General.

Ya he informado a los medios. Los compis ya han vuelto al centro y he hablado con la compañera y agradece enormemente todo el apoyo brindado por los compañeros. Ambos estan bien.

Christian

*************************************************************************************

Csif Presons 15 de enero de 2012 0:05

Agressió a Brians 2

Aquesta tarda, una companya i dos companys han patit una brutal agressió per part d’un intern a Brians 2. La companya ha patit una bretxa a la cella i els companys diverses contusions. En desitgem un ràpid restabliment.

Aquests fets i d’altres que cada vegada més sovint s’estan produint a les presons, no son més que el fruit del que venim denunciant des de fa temps: la inseguretat que es viu als centres.

Lamentablement, quan reivindiquem els nostres legítims drets per a no patir una brutal retallada, ens diuen que posem en perill la seguretat i que som privilegiats i insolidaris. Els companys agredits segur que renunciarien al privilegi de ser agredits per fer la seva feina.

Si amb els gravíssims successos del dia 30 i 31 de desembre, al mateix centre de Brians 2, la nostra “estimada” Direcció General va sortir dient que eren fets puntuals, ara amb que sortiran? Diran que és un altre fet puntual? Si en menys de quinze dies, al mateix centre es produeixen totes aquestes agressions, sembla que ja no son tan puntuals com diuen.

Des de CSI•F, culpem a la inconsciència i la política suïcida dels responsables de la Direcció General d’aquests fets, per no posar els medis tan preventius com punitius que la llei permet en aquests casos: en primer lloc evitar les agressions i en cas que es produeixin aplicar estrictament la llei.

Sr. Parés, igual que surt pels medis de comunicació denunciant que posem en perill les presons amb les nostres protestes, perquè no surt ara denunciant la inseguretat en que treballem?

JA N’HI HA PROU!

Barcelona, 14 de gener 2012

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.