Els funcionaris de presons esperen desencallar la negociació en la reunió d'aquesta tarda

Des de divendres al vespre hi ha hagut calma a les presons a l’espera dels resultats d’aquesta trobada. Els sindicats han convocat una nova concentració a les portes de la direcció general de presons a les 6 de la tarda per pressionar en aquesta reunió

Anna Punsí 16-01-2012 cadenaser.com

Els sindicats tenen totes les expectatives posades en la reunió que hi ha convocada aquesta tarda a les 6 a la seu de la direcció general de presons per intentar desencallar la negociació que des de fa més d’una setmana té en peu de guerra els funcionaris. Des de divendres al vespre hi ha hagut calma a les presons a l’espera dels resultats d’aquesta trobada.

Justícia ja va dir que no tornaria a remprendre les negociacions si no s’aturaven els bloquejos a les presons i després de la treva d’aquest cap de setmana, els sindicats van rebre ahir a la tarda la trucada. El protaveu d’UGT, Xavier Martínez, lamentava al Balcó de la SER, que la trobada arribi tant tard, però espera que serveixi per avançar. Martínez ha comentat que “parlem de retribucions i de compensació de festius però, en cap cas, amb la proposta que van fer dijous passat. Esperem amb expectació la reunió que volem que serveixi per trobar una solució satisfactòria per a ambdues parts”.

Els sindicats han convocat una nova concentració a les portes de la direcció general de presons a les 6 de la tarda per pressionar en aquesta reunió en què es tornarà a posar sobre la taula la retallada salarial i de dies de compensació de festius, els dos aspectes més polèmics i sensibles.

Per altra banda, segons l’Agència Catalana de Notícies, la conselleria d’Interior ha detectat que alguns policies de comissaries de l’àrea metropolitana de Barcelona van muntar controls de trànsit a punts on no tocava amb l’objectiu de congestionar el trànsit. No s’ha obert de moment cap investigació.

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.