REUNIÓ DE NEGOCIACIÓ 18.01.2012

UGT :: CCOO :: CSIF :: CATAC

A les 19.30 h. del vespre, ens reunim els Sindicats amb l’Administració.

En primer lloc, els donem a conèixer el nostre gran malestar per les formes tan allunyades de la bona educació i el respecte que han demostrat en tot el procés negociador vers els representants de la part social i els treballadors que han donat suport cada dia, traduït en llargues esperes , canvis d’horaris i un llarg etcètera. Així mateix, hem deixat contundentment clara la nostra postura de no continuar a la taula per perdre el temps, exigint en ultimàtum una proposta seriosa en el dia d’avui.

En una primera proposta del dia, oferien pràcticament el mateix que el dia anterior a excepció de:

– Increment de 8 a 10 dies de compensació de festius, havent de treballar fins a 5 dies festius intersetmanals l’any per arribar als 14.

– En el capítol del nou programa PRP (antic PIPE), les prestacions oferides són: 95€ a 1 de gener de 2012 i 110€ a 1 de gener de 2013.

– En el capítol de canvis de servei s’incrementa de 18 a 20.

Evidentment aquesta és una proposta que està molt allunyada de les demandes de sindicats i treballadors. No entenem les paraules de la Consellera assegurant que hi hauria un apropament, i encara no han entès que si no disposem de 14 dies sense condicions no hi haurà acord. JA ENS ESPOLIEN 2 DIES A CADA TREBALLADOR.

Finalment, es va presentar una última proposta per part de l’Administració, escenificada amb la presència del Sr. Ramon Parés millorant breument les condicions de la següent manera:

– 10 dies de compensació de festius, treballant 4 dies festius intersetmanals l’any per arribar als 14 dies finals. Descomptant 1 dia per cada 18 dies d’absència efectiva (exclòs accident laboral o malaltia professional).

– En el capítol de canvis de servei, oferien 20 a l’any.

Respecte el capítol del nou programa PRP (antic PIPE), queda sense determinar la quantia a espera de la Conselleria d’Economia, però assegurant que mirarien d’acostar-se a les postures demandades pels sindicats.

Evidentment, a aquestes alçades del partit, la confiança en l’Administració deixa molt a desitjar. Ens han emplaçat a divendres a les 09.30 h. per continuar les converses i mirar d’acostar posicions en una proposta definitiva que haurà de ser avalada en referèndum obert a tots els treballadors.

Barcelona, 18 de Gener del 2012

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.