Detenen un funcionari de Quatre Camins per passar drogues als presos

Els Mossos d’Esquadra van detenir fa dues setmanes un funcionari de la presó de Quatre Camins per subministrar drogues als interns, segons han explicat fonts policials i del Departament de Justícia. Per aquest motiu, la Direcció General de Serveis Penitenciaris li ha obert un expedient disciplinari. Concretament, el funcionari treballa en el mòdul del Centre de Joves de la presó de Quatre Camins, situada a la Roca del Vallès. Per la seva banda, un jutge s’ha fet càrrec de la investigació del cas.

No és la primera vegada que es relaciona un funcionari de Quatre Camins amb el tràfic de drogues. El novembre del 2010 els Mossos van arrestar dos funcionaris –un d’ells del centre penitenciari de la Roca- i diversos policies locals de Badalona i Gavà per la seva suposada relació amb una banda dedicada a la prostitució i el tràfic de drogues. Els integrants de la banda delictiva, que es feien passar per detectius privats i de vegades per policies, es dedicaven a fer seguiments d’altres màfies rivals i a acorralar prostitutes amb el propòsit d’extorquir-les, a més d’estar vinculats al tràfic de drogues. El funcionari de Quatre Camins va acabar a la presó.

naciodigital.cat

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.