Seguiment reunió Mesa de Negociació 20.01.2012

L’Administració s’ha presentat a les 13 hores sense cap novetat respecte la proposta presentada fa dos dies. Els sindicats els hem dit que ens sentim recolzats per la moció que, sobre els serveis penitenciaris, va aprovar ahir el Parlament de Catalunya. Això implicava, segons el nostre parer, el manteniment de les condicion de la pròrroga. L’Administració entén, en canvi, que a l’únic que els obliga la moció és a negociar les condicions, que és el que estan fent, i que si els sindicats no presenten cap nova proposta volen fer una pausa: ens demanen mitja hora.

NO TORNEN fins quasi dues hores després acompanyats pel Director de Serveis del Departament i pel Director General amb una nova oferta lleugerament millorada:

CANVIS: 24 canvis anuals

COMPLEMENT: millora de l’import anual del complement Programa Rendiment Professiónal (antic PIPE): 294€/trimestre pel 2012, 330€/trimestre pel primer semestre del 2013 i 360€, pel segon.

COMPENSACIÓ: Un nombre inicial de 10 dies de compensació de festius, que s’incrementaria en 1 per cada dia festiu realment treballat fins arribar als 14.

DESCOMPTES COMPLEMENT RENDIMENT (antic PIPE): Els descomptes en els pagaments del PRP es calcularien sobre l’import trimestral (1er dia, es reduiria un 30% i a partir del segon, un 5%, amb un límit mensual en la reducció del 50% de l’import trimestral) ** Aquest apartat no ha variat i es mostren inflexibles.

En aquest moment (17.30 hores) s’ha interromput la reunió per elaborar una contraproposta que impliqui, aquest és el nostre objectiu, poder tenir els 14 dies de compensació de sortida, i que la vigència d’aquest punt es mantingui exclusivament durant el període de vigència de l’acord, recuperant posteriorment els 16 dies.

*****19.15.- Continua la negociació. Una nova pausa. L’Administració manté la seva posició en relació als dies de compensació (10 dies i 1 per cada festiu treballat fins als 14).

CCOO

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.