Carta de RAMÓN PARÉS GALLÉS

En referència a la carta de Carme Valls “Presons de luxe” (18/ I/ 12), li agraeixo la seva reflexió sobre els costos econòmics de la presó perquè la seva preocupació és avui compartida per molta gent com ella, interessada per la marxa de la nostra societat. Li puc assegurar que, si bé a Catalunya els diferents governs s’han preocupat per tenir unes presons dignes, aquestes en res s’assemblen a un hotel.

La immensa majoria del personal que treballem a presons no disposem a casa nostra de televisió de pagament, però compartim l’ideal que la presó, la més dura de la penes, no pot resultar incompatible amb aquells elements que la facin més humana. El cost per intern/ any per aquest concepte és de 2,77 euros.

Sóc conscient que, sobre el món penitenciari i, en bona part, per culpa nostra, hi ha un important desconeixement social, i és per això que la convido a visitar la Presó de Joves amb l’objecte que pugui rebre personalment tota la informació al respecte.

lavanguardia.com

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.