SALVATGE AGRESSIÓ AL DERT DE BRIANS II

El dimarts 8 de febrer, dos companys que prestaven servei al DERT van ser greument agredits, i ferits de diversa consideració, un d’ells amb el nas trencat.

Els greus fets es van produir sobre les 17.00 hores, quan un intern havia de sortir del pati i pujar cap a la seva cel·la. Durant el trajecte els funcionaris van amonestar l’intern pel seu comportament en sortir del pati, que de manera reiterada, feia endarrerir els horaris regimentals. Com a resposta, l’intern va intentar provocar els funcionaris, trencant la distància de seguretat, desobeint les ordres donades i proferint amenaces de mort contra els nostres companys (doncs aquest intern surt en llibertat d’aquí a vint dies).

Atès l’estat d’agressivitat que mostrava i la greu alteració d’ordre que estava provocant al departament, el CUSI del DERT activà un Codi 1 i ordenà el seu trasllat a una cel.la de contenció per tal d’aïllar el problema. Seguint el reglament, els funcionaris van acompanyar l’intern a la cel·la per escorcollar-lo. És llavors quan l’intern a traïció i de manera miserable es va llençar contra un dels funcionaris donant-li un fort cop de cap que impactà contra el nas del nostre company, fent-lo caure al terra amb una forta hemorràgia. Posteriorment, donà un fort cop de puny al braç d’un altre funcionari.

Finalment, amb molt d’esforç, els funcionaris van aconseguir reduir l’intern i emmanillar-lo. Tots dos companys van haver de ser atesos pels serveis mèdics de centre i posteriorment, van haver d’anar a la mútua.

SECCIÓ SINDICAL UGTPRESONS CP BRIANS 2

CSIF Presons

Esta entrada fue publicada en Noticias y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.