S’AJORNA LA SIGNATURA DE LA PRÒRROGA DE L’ACORD

L’AGRESSIÓ ALS INTERINS DE REHABILITACIÓ ENS OBLIGA A NO RATIFICAR LA PRÒRROGA A LA MESA SECTORIAL

Davant de la darrera agressió de l’Administració al col·lectiu penitenciari, volent reduir a traïció el 15% del sou i jornada a més de 400 interins de l’àrea de rehabilitació, incomplint així el compromís dels responsables del Departament de Justícia i de la mateixa Vicepresidenta del Govern d’excloure al col·lectiu penitenciari de la mesura general aplicada de forma indiscriminada a 7000 interins de la Generalitat, les organitzacions sindicals amb presència a la Mesa Sectorial hem decidit ajornar la signatura de la pròrroga de l’Acord a l’espera que es rectifiqui l’esmena de la Disposició Transitòria Cinquena de Llei de Mesures Fiscals i Financeres i en l’excepció s’inclogui a tot el personal penitenciari sense distinció.

Entenem que el peatge que hem pagat el col·lectiu penitenciari, assumint per primera vegada a la història un acord de retallades, no pot pagar-se amb una “punyalada per l’esquena” per part del Govern de la Generalitat.

Per tal d’informar-vos de la situació, us convoquem a una assemblea de tots els treballadors/es afectats el dijous 23 a les 16:30 hores a la seu de l’UGT a Barcelona, Rambla Santa Mònica, 10 (Sala de les Brigades), per acordar les mesures de pressió, accions de reivindicatives i mobilitzacions que calguin.

Així mateix, i com primera mesura de pressió, convoquem a tot el personal de rehabilitació a concentrar-se cada dia d’aquesta setmana davant de les portes de cada centre de treball aprofitant el temps per esmorzar, sempre tenint en compte que aquest temps “EN TEORIA” no pot superar els 30 minuts.

Barcelona, 21 de gener de 2012

ugtpresons.com

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.