Els funcionaris de presons tallen durant 5 hores els accessos a Lledoners

12 de marzo de 2012 / newscaster.ikuna.com

Els funcionaris de presons tallen durant 5 hores els accessos a Lledoners

Barcelona, 12 mar. (EFE).- Uns 200 funcionaris de presons s’han concentrat als accessos a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), i han impedit l’accés dels treballadors que havien de canviar el torn entre les 06.00 hores i les 11.30 hores, segons que han informat fonts sindicals.

Diversos centenars de funcionaris de presons de la Generalitat s’han concentrat i manifestat aquest matí davant les presons barcelonines de Lledoners, Quatre Camins i Brians, i altres presons de Catalunya, en protesta per les retallades salarials i els incompliments en matèria laboral de l’administració catalana.

Les concentracions han començat abans de les 07.00 hores, coincidint amb el canvi de torn dels funcionaris, i a Quatre Camins i Brians s’ha prolongat fins a minuts abans de les 09.00 hores, quan els treballadors han decidit incorporar-se als seus llocs, mentre que a Lledoners ha durat fins a les 11.30 hores.

El portaveu del Sindicat de Presons, Cristian Pérez, ha indicat que les accions de protesta s’han dut a terme a diverses presons en contra d’una segona retallada de salaris, que en aquest cas és del 15%, perquè ja s’havia pactat una rebaixa i s’havia acordat que no hi hauria noves retallades.

Esta entrada fue publicada en Noticias y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.