2n MONOGRÀFIC HORARIS INTERINS DE REHABILITACIÓ (27.03.12)

Assisteixen per part de l’Administració Rosa P., Subdirectora General de Recursos Humans i Econòmics, Paula M., Subdirectora General de programes de Rehabilitació i Sanitat, Ferran C., cap de servei de Selecció i Provisió, Miquel Àngel E., cap de servei de Rehabilitació i Joan Pere Q., cap de servei de Medi Obert. Per la part social, UGTPRESONS, CCOO i CATAC.

Inicia la reunió la Subdirectora General de programes de Rehabilitació i Sanitat a les 16.30h informant-nos que al llarg del matí ha estat reunida amb tots els subdirectors de tractament de les presons. Explica que han acordat que cada centre penitenciari elaborarà un estudi sobre els programes que s’estan realitzant, les activitats, el nombre d’interins, etc, per revisar els procediments de treball i per reduir les eines de gestió, que es treballarà per crear un expedient de rehabilitació al SIPC i que, en definitiva, es volen reformular els famosos estàndards de qualitat. Ens comuniquen que ja ens aniran informant però que no volen que en cap cas es dilueixin les línies d’atenció a l’intern.

HORARI D’ESTIU, NADAL I SETMANA SANTA (psicòlegs, juristes, pedgagogs i treballadors socials)

PROPOSTA FINAL:

Jornada setmanal: 29h 45m

Horari habitual:

5 jornades intensives de dilluns a divendres: 4 matins de 6h i 1 matí de 5h45m

Franja flexible: 7.30h a 8.30h

Permanència : 8.30h a 13.30h

Franja flexible: 13.30h a 15.30h

Amb acumulada (4 jornades):

Franja flexible: 7.30h a 8.30h

Permanència : 8.30h a 13.30h

Franja flexible: 13.30h a 15.30h

Torn a acumular: 5h45m (quan s’acumula s’inclouen 30 minuts per dinar)

Es lliura un dia

Hora límit de sortida del centre: 20.15h

HORARI D’ESTIU , NADAL I SETMANA SANTA (educadors/es socials)

UGTPRESONS està en contra d’aquest horari, entenem que la reduccio del 15% de la jornada laboral no pot ser exclusivament retallant l’horari per les franges de flexibilitat horària a les que té dret l’educador/a, per l’Administració l’únic que compta és mantenir “l’òptim servei públic atenent als interns” i segons la Subdirectora de Rehabilitació aquest només es dóna “quan s’està dins del mòdul”.

Ha estat impossible arribar a un acord, tant per l’enrocament de l’Administració en negar-se a reduir 30 minuts de la presència obligada en el centre en horari d’estiu, com per les amenaces i impertinències contínues de la Subdirectora General de Rehabilitació que no entén perquè el torn de tarda és àmpliament rebutjat per la plantilla quan es cobra el que cobra, que si els educadors no volen fer torn de tarda s’hauran de reduir les plantilles a la meitat perquè tothom pugui fer matí o una insolència supina tal com que si algú no està a gust se’n pot anar a treballar a un Ajuntament.

Arribat a aquest punt, UGTPRESONS es nega a seguir negociant en aquests termes l’horari dels educadors i, davant l’oposició sindical, l’Administració decideix que imposarà un “decretazo”.

PROPOSTA IMPOSADA:

Jornada setmanal: 29h45m

Torn matí:

5 jornades intensives de dilluns a divendres:

4 jornades de 6h i 1 jornada de 5.45h

Franja flexible: 7.30h -9h

Permanència: 9h – 13.30h

Franja flexible: 13h – 15.30h

Torn tarda:

5 jornades intensives de dilluns a divendres:

4 jornades de 6h i 1 jornada de 5.45h

Franja flexible: 13.30h -15h

Permanència: 15h – 19.30h

Franja flexible: 19.30h – 21h

Mantindran el dret de realitzar jornada acumulada, incloent una pausa de 30 minuts per dinar i el torn que s’acumularà és de 5h45m.

Esta entrada fue publicada en Noticias y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.