COMENCEN LES COMPAREIXENCES DAVANT ELS MOSSOS D´ESQUADRA

A hores d´ara ja s´han entregat 12 citacions a la presó Model. Al mateix temps s´estan donant prop de 15 citacions més a altres centres. Els companys/es afiliats als sindicats de CC.00 i UGT estant ajornant la seva compareixença davant la Comissaria General dels Mossos d´Esquadra (Passeig Torres i Bagès 129-145. St. Andreu) per recomanació dels seus sindicats doncs tots els seus advocats estan de vacances.

El company Sisco de la Model, membre de “ Mobilització Presons, anirà demà divendres 17 d´Agost a les 10.30 h a la citació com a “ presumpte autor d´un delicte de participació en els incidents ocorreguts el dia 2/12/2011 a la presó Model “ acompanyat de l´advocat del SAC. Igualment la companya Margarita del mateix centre hi anirà a les 12.30 h amb l´advocat de CSIF. En els dies posteriors hi aniran altres companys afiliats a aquest darrer sindicat i els no afiliats sota la mateixa acusació. Desconeixem de moment si n´hi ha de la CATAC. Convidem a tothom que pugui a que acompanyi als companys imputats en les diverses citacions.

Com ja vam informar la setmana pasada, cal contextualitzar aquesta “ caça de bruixes “ com un intent d´intimidar al conjunt de treballadors i treballadores de les presons catalanes per a que davant les properes retallades estiguin lo suficientment aterroritzats per a que es quedin a casa.

La plataforma “ Mobilització Presons “ nascuda al mes de maig de 2011 com a resposta a la manca de resposta dels sindicats amb representació davant de les retallades i l´acomiadament de més de 400 interins, ja va patir les represalies que van afectar a 4 dels seus membres per participar en la manifestació del 15 de Juny de l´any passat. A hores d´ara encara no s´ha resolt aquell procés acusatori.

Mobilització Presons més enllà de l´afiliació o no dels companys/es imputats està compromesa en el suport i solidaritat de tots ells i en aquest sentit està intentant fer un seguiment dels diversos casos donant una sèrie de criteris i al mateix temps instem novament als sindicats representatius que van tenir un paper en aquella convocatòria per a que coordinin les accions necessàries per a que totes aquestes imputacions quedin sense efecte.

Demanem novament la dimissió del sr. Felip Puig, Conseller d´Interior, de la Sra Pilar Fernández, Consellera de Justícia i del Sr. Ramon Parés, Director General de Serveis Penitenciaris i de Rehabilització com a responsables del muntatge policial i la conseqüentment criminalització dels companys i companyes.

Sols amb la unitat i solidaritat podrem aturar-los.

STOP A LA CAÇA DE BRUIXES !

VOLEM TREBALLAR AMB DIGNITAT !

MOBILITZACIÓ PRESONS 16/08/2012

mobilitzacio.presons@hotmail.com

 

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.