SEGUIMENT DE LES CITACIONS DAVANT DELS MOSSOS D´ESQUADRA

El dia 17 d´agost van personar-se a la Comissaria dels Mossos dos funcionaris de la Model. Un acompanyat de l´advocat del SAC, com estava previst s´ha negat a declarar en aquesta dependència i ha dit que ho faria davant del Jutge doncs desconeixia els motius de la imputació. L´agent dels Mossos d´Esquadra ha indicat que és la Fiscalia la que ha fet la denúncia. Posteriorment ha permès a l´advocat fullejar durant uns 15 minuts un plec de fulls amb diverses fotos, fotocòpies de retalls de premsa..referents al dia 2/11/2011 davant la Model. Tanmateix no ha fet cap comentari per no caure en la trampa de dir quelcom que després pugui ser utilitzat en contra. Aquest plec el podrà disposar cada advocat sempre i quan es comparegui davant del jutge en els propers 2-3 mesos. El judici podria ser d´aquí a 2-3 anys com a mínim. Demanem que cada un dels imputats no declari res a la Comissaria i si fer-ho al jutjat. Que ningú caigui en sortides individuals oportunistes que al final sols servirien per criminalitzar a 2-3 companys que serien com a caps de turc. Que ningú entri en pànic i es deixi assessorar pels advocats i confiats del suport de tot el col.lectiu.

Un altre acompanyat de 2 dirigents del CSIF, ha tingut que posposar la seva compareixença en aquesta mateixa comissaria per al proper 14 de Setembre al no poder assistir el seu advocat. Aquest mateix sindicat té 4 afiliats més que han estat citats.

El divendres 24 d´Agost a les 12.30 h anirà un altre company del C.P. Joves, acompanyat del seu advocat particular. A inicis de Setembre es personaran altres companys d´UGT, CC.00 i dels del grup promotor del sindicat d´ACAIP de Catalunya. CATAC ens ha informat que ells no tenen cap imputat però que ofereixen la seva ajuda igualment.

Mobilització presons ha estat parlant durant aquests darrers dies amb membres de la direcció d´UGT, CC.OO, CSIF i CATAC instant-los a un pronunciament unitari i a una sèrie d´assemblees informatives per tal de saber si a les negocions del preAcord es va blindar el tema o no. Els hem plantejat la necessitat de donar una resposta contundent que faci possible que tot això quedi sense efecte. Si no es fa ens veuran vulnerables i tindrem un alt risc de que les persones que van participar en altres concentracions davant les presons de Lleida, Tarragona i La Roca tinguin que passar també a declarar. Tot un col.lectiu pot quedar estigmatitzat si no es capaç d´unir forces contra una Administració incompetent que sols pensa en retallar per fer pagar la crisi al conjunt del poble treballador.

Entenem que el conjunt de treballadores i treballadors de les presons catalanes s´han d´implicar, independentment de si estan citats o no, en aquesta lluita contra la caça de bruixes orquestada per la Fiscalia, per la D.G i pels departaments de Justícia i Interior que intenten criminalitzar-nos per a que davant de les futures retallades ens quedem a casa aterroritzats. La solidaritat s´ha de plasmar en que els companys/es que hagin d´anar a declarar no hi vagin sols com si fossin uns leprosos. La participació a les assemblees als centres ha de tenir una participació masiva. Avui els afectats son uns demà poden ser uns altres. Per tant cal entendre que estem totes i tots permanentment afectats i en guàrdia.

SOLS AMB LA UNITAT I SOLIDARITAT ELS ATURAREM! VENCEREM !

MOBILITZACIÓ PRESONS 21/08/2012

mobilitzacio.presons@hotmail.com

 

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.