SEGUEIXEN LES IMPUTACIONS. FIQUEM-NOS LES PILES

Aquesta setmana han comparegut dos companys més a la Comissaria dels Mossos d´Esquadra de Sant Andreu com a “ presumptes autors d´un delicte pels incidents ocorreguts el 2/12/2011 davant la presó Model “. Com en les dues compareixences anteriors s´han negat a declarar en les dependències policials i si fer-ho davant del jutjat.     Durant la primera quinzena de Setembre ho faran la resta. Finalment seran més d´una vintena de companys/es de varis centres penitenciaris de Catalunya víctimes d´aquesta “caça de bruixes” inèdita fins ara en un col.lectiu de la funció pública. Mobilització Presons davant aquesta situació manifestem el següent :

1. Demanem als sindicats amb representació, la necessitat de fer una declaració unitària amb un posicionament clar i contundent contra aquest acte repressiu que té com a objectiu criminalitzar i aterroritzar a tots aquells qui qüestionin la política de retallades i de drets adquirits al llarg del temps.

2. Exigim per tercera vegada als mateixos sindicats, la convocatòria unitària d´assemblees al conjunt dels centres penitenciaris de Catalunya per a que ens informin al conjunt de les treballadores i treballadors, el perquè s´han produït aquestes imputacions 8 mesos després d´aquella concentració quan se´ns havia afirmat que s´havia pactat durant les negociacions de l´Acord amb l´Administració el que no s´obririen cap diligència ni cap expedient per la participació en les diverses jornades reivindicatives que es van fer davant les presons de la Model, La Roca, Lleida, Tarragona, Brians, etc. És urgent l´aclariment de tot això perquè la indignació de la plantilla és total degut a la manca d´informació al respecte. En aquest sentit els sindicats representatius han d´assumir que van ser ells els que van convocar al conjunt dels treballadors/es als diversos actes de protesta i que són ells els que han d´assumir públicament el compromís de defensa dels imputats/des i al mateix temps exigir a les instàncies que calguin per a que quedin sense efecte totes aquestes imputacions.

3. Finalment fem una crida a la solidaritat amb tots els imputats i imputades per a que siguin acompanyats en les diverses citacions pel major nombre de companys i companyes. Que ningú es confongui ni s´adormi. Sols amb la unitat i la solidaritat guanyarem aquesta batalla. Un cop guanyada sortirem reforçats i estarem en millors condicions per enfrontar-nos a les noves retallades que ens puguin imposar. Estem en una crisi estructural del sistema en la qual els diversos governs es posen a les ordres dels dictats de la Unió Europea que ha declarat la guerra a la classe treballadora i sectors populars per tal de beneficiar a la banca i les multinacionals. Nosaltres pertanyem al primer grup i si no aprenem a organitzar-nos com a classe ens ficaran les cadenes i la feina per trencar-les serà molt dura.

NO A LA RESIGNACIÓ!! ÉS HORA DE LLUITAR !!

MOBILITZACIÓ PRESONS. 1/09/2012

mobilitzacio.presons@hotmail.com

 

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.