CP QUATRE CAMINS : AGRESSIÓ A FUNCIONARI AL MR-4

A migdia del 29 de novembre, es va produir una greu agressió a un company. Els fets van ocórrer al MR-4, a l’hora de pujada de cel·les quan el company que era a la primera planta del mòdul va cridar l’atenció a un intern que anava pidolant per diferents cel·les, i li va ordenar que anés a la seva cel·la. L’intern va accedir inicialment però al poc temps va sortir de la cel·la amb el pal de l’escombra partit en dos i va començar directament a agredir al funcionari. Gracies a la ràpida reacció del company en repel·lir l’escomesa violenta de l’intern i gràcies a l’ajut d’altres interns, l’agressió va ser repel·lida i l’intern immobilitzat, amb la posterior arribada de més companys.

El fet no passaria de greu si no fos perquè l’intern agressor té antecedents de salvatges agressions a funcionaris (per les quals ha estat condemnat) i un ampli historial de conflictes violents. A més, ens podríem plantejar quin hagués estat el resultat, si aquests fets haguessin ocorregut a un departament on la predisposició dels altres interns no hagués estat tan civilitzada.

Volem recordar que cada cop tenim menys mitjans per treballar, la situació als centres esdevé cada cop més tensa degut al gran nombre de retallades, tant humanes com materials, i en un lloc de treball com el nostre un conflicte puntual pot generar situacions que ningú volem recordar.

També felicitar a tots els companys implicats en la resolució del conflicte i desitgem l’òptima recuperació del company agredit, qui posteriorment va ser atès pels serveis mèdics del centre, havent de ser derivat a la MÚTUA ASEPEYO, degut a les contusions de diversa consideració sofertes.

Exigim a la direcció del centre que prengui totes les mesures de seguretat necessàries per tal d’evitar que l’intern en concret persisteixi en la seva conducta i poder evitar més situacions com las que sol ocasionar. Així mateix també exigim que es faci tot el possible per millorar les mancances en temes de seguretat que tristament estem patint (manca de ràdio-transmissors i d’altres temes dels que no en farem esment per qüestions de seguretat).

La Roca del Vallès, 30 de novembre de 2012

Publicat per CENTRE PENITENCIARI BRIANS-1

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.