Un reclús de la presó de Lleida fuig durant un trasllat a l’hospital Santa Maria però és aturat després de recórrer uns metres

L’home va fer caure al terra un mosso amb un fort cop en el moment en què l’agent anava a obrir-li porta del vehicle policial

Lleida | 21/01/2013 – 10:26h

Els fets van tenir lloc davant l’entrada que té habilitada l’hospital Santa Maria per tal que hi puguin accedir els presos. El reclús era traslladat emmanillat en un vehicle policial al centre sanitari on tenia prevista una visita. Segons han explicat els mossos, en arribar al lloc, el vehicle policial es va aturar i els agents van baixar del vehicle per obrir la porta del darrera on anava el reclús. L’home va donar una forta puntada de peu des de dins del vehicle just en el moment en què un agent obria la porta, fet que va desestabilitzar i fer caure a terra el mosso.

El pres va fugir corrent perseguit pels agents però va ser interceptat al cap d’uns metres per un funcionari de presons que va aconseguir aturar l’home en veure’l emmanillat i que era perseguit pels mossos. Seguint els protocols policials, el reclús va ser retornat al centre penitenciari sense ser sotmès a la visita ja que aquesta era rutinària.

Aquest és el tercer episodi de fuga que té lloc en les presons catalanes els darrers dies, després del protagonitzat dilluns passat a l’hospital Clínic per un pres de la Model i del dut a terme dimarts per part de dos reclusos de la presó de Figueres, que es van escapar després de despenjar-se amb uns llenços tot i que van ser detinguts al cap d’una estona després de ser localitzats al carrer per un funcionari de la presó, que els va reconèixer.

lavanguardia.com

 

 

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.