Associació de treballadors de la model

Estimat/da company/a:

Una vegada consumat el tancament de la model, entenem que es fa necessari un mitjà per salvaguardar la memòria de 113 anys de treball penitenciari que ha anat més enllà del període de repressió franquista i ha comprès un ampli tros de la història d’aquesta ciutat.

Amb l’ànim de fer custodia d’aquest tros d’història perquè no sigui segrestat per part de cap ideari polític interessat; amb l’ànim de recordar el passat i fer reconeixement dels avenços aconseguits en els darrers anys malgrat les dificultats, i amb l’ànim de fer divulgació i estudi d’aquesta tasca, considerem que és absolutament necessària la creació d’una Associació d’Antics Treballadors de La Model.

Els companys i companyes que hem engegat la idea, ens posem en contacte amb tu per tal de recollir idees i començar a fer camí.

T’agrairíem que facis difusió i les teves aportacions al correu associaciotreballadorslamodel@gmail.com

Gràcies.

Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.